Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Birkan Sokullu Eski Hali / Aslı Enver ile Birkan Sokullu düğünde karşılaşınca… - Nereli, boyu, kilosu, yaşı ve göz ile saç rengi.

Birkan Sokullu Eski Hali / Aslı Enver ile Birkan Sokullu düğünde karşılaşınca… - Nereli, boyu, kilosu, yaşı ve göz ile saç rengi.. 28 197 tykkäystä · 77 puhuu tästä. 26 ağustos 2015 tarihinde boşandıklarını duyurdular. Birkan sokullu, 6 ekim 1985'te i̇stanbul'da doğdu. Şimdilerde berrak tüzünataç ile birlikte. Medya ve televizyona özel bir ilgi gösteren birkan sokullu, bu nedenle de eğitimini bu yönde tamamladı.

2003 yılında, 'best model of turkey' yarışmasında üçüncü oldu. Maltepe üniversitesi radyo tv programcılığını bitirdi. 2016 yılında kanal d'de yayınlanan ve senaryosunu mahinur ergun'un yazdığı, yönetmenliğini cem karcı'nın yaptığı ve başrollerinde. Birkan sokullu (born 6 october 1985) is a turkish actor, model and former basketball player. Daha önce kısa saçlı bir imajı olan yakışıklı oyuncunun değişimi herkesi şaşırttı.

Birkan Sokullu, Aslı Enver'i sildi | Magazin Haberleri
Birkan Sokullu, Aslı Enver'i sildi | Magazin Haberleri from im.haberturk.com
Şimdilerde berrak tüzünataç ile birlikte. Daha önce kısa saçlı bir imajı olan yakışıklı oyuncunun değişimi herkesi şaşırttı. Birkan sokullu (born 6 october 1985) is a turkish actor, model and former basketball player. Birkan sokullu, 13 temmuz 2012 tarihinde oyuncu aslı enver ile evlendi. Şimdilerde fox tv ekranlarında yayınlanan bir aile hikayesi dizisinde berk karakterine hayat veren birkan sokullu , 1.87 metre boyunda, 80 kilo ve terazi. Birkan sokullu masumlar apartmanı han karakteri ile oyunculuk kariyerini sürdürüyor. Sokullu, 1985 yılında i̇stanbul'da dünyaya geldi. Sokullu left basketball career after 10 years due to his leg injury.

Maltepe üniversitesi radyo tv programcılığı bölümü'nü bitirdi.

Medya ve televizyona özel bir ilgi gösteren birkan sokullu, bu nedenle de eğitimini bu yönde tamamladı. Maltepe üniversitesi radyo tv programcılığı bölümü'nü bitirdi. Eski eşimin aracılığıyla klipte oynamak istediğini söyledi. Ünlü oyuncu birkan sokullu yer aldığı projelerle ve özel hayatı ile magazin gündeminde adı sıklıkla geçen isimlerin başında geliyor. 10 yıllık profesyonel basketbol geçmişi var. Sokullu'nun eski eşi ise ünlü oyuncu çıktı. Masumlar apartmanı'nda farah zeynep abdullah, ezgi mola ve merve dizdar ile başrolü paylaşan birkan sokullu, dizide uzun saçlı haliyle dikkat çekerken, yakışıklı oyuncunun eski halini görenler gözlerine inanamadı. Çiftin ayrılığı o dönemlerde kerem tunçeri'nin ifşa mesajlarının ardından kendisini ilişki konularında geri plana çeken aslı enver'in aksine eski eşi birkan sokullu, hızlı aşk bir süredir aşk yaşayan ikilinin keyifli halleri dikkat çekti. Birkan sokullu kimdir, birkan sokullu, 6 ekim 1985 tarihinde i̇stanbul'da doğmuştur. Bu ilişki de yaklaşık 3 yıl sürdü. Sokullu's grandparents are bosnian immigrants. Daha önce kısa saçlı bir imajı olan yakışıklı oyuncunun değişimi herkesi şaşırttı. Birkan sokullu (born 6 october 1985) is a turkish actor, model and former basketball player.

Eski eşimin aracılığıyla klipte oynamak istediğini söyledi. 2003 yılında, 'best model of turkey' yarışmasında üçüncü oldu. Sokullu, 1985 yılında i̇stanbul'da dünyaya geldi. Birkan sokullu (6 ekim 1985, i̇stanbul), türk oyuncu ve mankendir. Birkan sokullu, 6 ekim 1985'te i̇stanbul'da doğdu.

Ya İstiklal Ya Ölüm Topkapılı Mehmet (Birkan Sokullu) Kimdir?
Ya İstiklal Ya Ölüm Topkapılı Mehmet (Birkan Sokullu) Kimdir? from www.canlitv.biz
10 642 просмотра 10 тыс. Birkan sokullu kimdir, birkan sokullu, 6 ekim 1985 tarihinde i̇stanbul'da doğmuştur. Sokullu'nun büyükanne ve büyükbabası bosnalı göçmendi. Birkan sokullu, 6 ekim 1985'te i̇stanbul'da doğdu. Biyografisi ve kısaca hayatı burada. 6 ekim 1985'te doğan birkan sokullu, aslen i̇stanbullu. Последние твиты от birkan sokullu fans (@birkansokullu). Son olarak dilan çiçek deniz ile bir birikteliği olan birkan sokullu'nun daha önce evlendiğini duyan hayranlarını şaşkınlığını.

Birkan sokullu'nun eski eşi bakın kim çıktı?

Şimdilerde berrak tüzünataç ile birlikte. Birkan sokullu biyografi, birkan sokullu hayatı, birkan sokullu kim, birkan sokullu kimdir, birkan sokullu yaşamı çapkınlıklarıyla gündemden düşmeyen, aslı enver'in eski eşi birkan sokullu'yu beyoğlu'nda. Bir nevi evrim geçiren oyuncunun eski haline binlerce yorum yağdı. Birkan sokullu (born 6 october 1985) is a turkish actor, model and former basketball player. Birkan sokullu eski hali nda kaç kiloydu yada nasıl giyiniyordu izleyiciler tarafından merak edilmektedir. 10 yıllık profesyonel basketbol geçmişi var. 2003 yılında, 'best model of turkey' yarışmasında üçüncü oldu. Birkan sokullu, 2017'de yüz yüze dizisinde, 2018'de yaşamayanlar dizisinde, 2019'da ise bir aile hikayesinde oynadı. Özgürlükçü bir karaktere sahip, geleni yaşamayı sevmektedir. Son yılların başarılı, en karizma ve yakışıklı oyuncularından birkan sokullu hakkında gerçekler: Birkan sokullu son hali ile izleyicileri şaşırtmaya devam ediyor. Birkan sokullu'nun eski eşi bakın kim çıktı? Birkan sokullu, 6 ekim 1985 yılında i̇stanbul'da dünyaya geldi.

2003 yılında, 'best model of turkey' yarışmasında üçüncü oldu. Kişisel hayatında kendisini baskı altında tutmaktan. He won the pageant third best model of turkey in 2003. Diye anlaması.öyle dedin diyorlar,allahım umarım ben içten içe bir sap konu dışı, ünlüler. Birkan sokullu, aslı enver'den boşandıktan sonra bir diğer oyuncu berrak tüzünataç ile aşk yaşamaya başlamıştı.

Lista: ¿Cuál es el galán de telenovelas turcas más guapo?
Lista: ¿Cuál es el galán de telenovelas turcas más guapo? from st-listas.20minutos.es
Medya ve televizyona özel bir ilgi gösteren birkan sokullu, bu nedenle de eğitimini bu yönde tamamladı. Birkan sokullu son hali son dönemde araştırılan önemli başlıklardan biri olarak öne çıkmaktadır. Birkan sokullu kimdir, birkan sokullu, 6 ekim 1985 tarihinde i̇stanbul'da doğmuştur. Birkan sokullu (6 ekim 1985, i̇stanbul), türk oyuncu ve mankendir. 6 ekim 1985'te doğan birkan sokullu, aslen i̇stanbullu. Son olarak dilan çiçek deniz ile bir birikteliği olan birkan sokullu'nun daha önce evlendiğini duyan hayranlarını şaşkınlığını. 2003 yılında, 'best model of turkey' yarışmasında üçüncü oldu. Последние твиты от birkan sokullu fans (@birkansokullu).

2016 yılında kanal d'de yayınlanan ve senaryosunu mahinur ergun'un yazdığı, yönetmenliğini cem karcı'nın yaptığı ve başrollerinde.

Birkan sokullu was born in istanbul on 6 october 1985. 6 ekim 1985'te doğan birkan sokullu, aslen i̇stanbullu. Birkan sokullu, 13 temmuz 2012 tarihinde oyuncu aslı enver ile evlendi. Birkan sokullu son hali son dönemde araştırılan önemli başlıklardan biri olarak öne çıkmaktadır. 10 yıllık profesyonel basketbol geçmişi var. 28 197 tykkäystä · 77 puhuu tästä. Birkan sokullu (born 6 october 1985) is a turkish actor, model and former basketball player. Bu ilişki de yaklaşık 3 yıl sürdü. Birkan sokullu, 1985 yılında i̇stanbul'da dünyaya geldi. Birkan sokullu (6 ekim 1985, i̇stanbul), türk oyuncu ve mankendir. Birkan sokullu kimdir, birkan sokullu, 6 ekim 1985 tarihinde i̇stanbul'da doğmuştur. Sokullu'nun eski eşi ise ünlü oyuncu çıktı. Maltepe üniversitesi radyo tv programcılığı bölümü'nü bitirdi.

Birkan sokullu'nun, 15 yıl önce tuğba ekinci'nin 'o şimdi asker albümünde' yer alan 'kutu kutu' şarkısının klibinde oynadığı görüntüler ortaya çıkmıştı birkan sokullu. Şimdilerde berrak tüzünataç ile birlikte.